Nieuws

terug

vorige

volgende

29.06.2017

BetweenTwoHands wint Ruth van der Steenhoven prijs!

Ruth van der Steenhoven was decennia lang de motor van de NVP (-UNIMA). Als geen ander was hij enorm betrokken bij de vereniging en de poppenspelers, waarbij hij vooral jonge/beginnende mensen op allerlei wijze stimuleerde om het vak te leren.

De Ruth van der Steenhoven Prijs is een aanmoedigingsprijs voor beginnende (jonge) poppen en objecttheatermakers (M/V) die zich verder wil bekwamen in het vak door het volgen van (internationale) opleidingen en cursussen, individuele begeleiding door een ervaren theatermaker. Daarbij denken we aan bijv. de opleiding in Den Haag, een workshop/cursus poppen en objecten maken, stemgebruik, dramaturgie, enz. Het kan ook een individuele regie zijn voor een nieuw te maken voorstelling. De Ruth van der Steenhoven Prijs bestaat uit een financiële bijdrage (€ 500) die dat mede mogelijk maakt

BetweenTwoHands is ontzettend blij en vereerd deze prijs in ontvangst te mogen nemen! De prijs wordt uitgereikt op zaterdag 2 september op het Microfestival in Dordrecht.