Nieuws

terug

vorige

volgende

06.06.2018

Feikes Huis op de zomerfestivals!

Harriet Stroep staat met het reality drama met een Hitchcock randje 'Duivenstront' op meerdere festivals. Deze week is ze met haar poppen te zien in festival De Karavaan mits je een kaartje hebt weten te bemachtigen want de voorstellingenreeks is reeds uitverkocht. Niet getreurd 21 en 22 juni is 'Duivenstront' te zien op het Reuring Festival in Purmerend. In september doet ze het WoudeWoude Festival en het Amsterdamse Bos aan. En in oktober staat ze op het Puppet International Festival in Meppel.

'Tik Tak Slaap' van Sanne Zweije is van 18 tot en met 20 juni te zien op Oerol en zal in juli en augustus door Nederland trekken met de Parade.

De jongens van Firma Draak spelen 21 juni 'The Ultimate Cube' tijdens Je Bent Zelf Een Festival in Den Haag. Van 8 tot en met 12 augustus is de festivalversie van de gloednieuwe voorstelling 'Japanse Meisje' te zien op Festival Boulevard. In deze beeldrijke performance verlaten Nick Bos en Mathieu Wijdeven hun lichaam en kruipen ze in de huid van twee Japanse meisjes!

Check onze kalender voor de aanvangstijden & ticketinfo en klik op de producties voor meer info over deze voorstellingen.

Zie je op één van de festivals!