Over

Productiehuis voor beeldend theater

Feikes Huis produceert theater met makers uit heel verschillende kunstdisciplines. De voorstellingen bewegen zich op het grensvlak van verschillende genres – hybride theater cross-overs met poppen, objecten, tekst, beeldende kunst, mime, toneel, dans, film en muziek. In alle voorstellingen speelt beeld in de dramaturgie de hoofdrol.


TEAM

Artistiek leider Pol Eggermont
Zakelijk leider Anna Schaap
Verkoop Alles voor de Kunsten
Publiciteit Cat van der Voort
Productie Pascal Kijzer

Jaarlijks organiseren we samen met Theater Bellevue, Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond en Theater De Krakeling een festival met het beste beeldend theater van Nederland en Vlaanderen.

Feikes Huis beidt jonge talenten faciliteiten om nieuwe concepten te ontwikkelen en al werkend en onderzoekend hun talent te ontwikkelen. Die projecten zetten we in nauwe samenwerking op met de partners in het beeldende circuit.

Performance Technology Lab organiseert de broodnodige onderzoeksruimte voor alle podiumkunstenaars die willen werken met technologie. Het is een creatieve gemeenschap in ontwikkeling, waarin makers, kenners en uitvinders elkaar ontmoeten rond de ontwikkeling van nieuwe theatrale concepten, zowel fysiek tijdens de labs als online.

Naar boven